KATALOG ARTIKLOV
Kontakt
Ancelj d.o.o.
Lebanova ulica 3
8000 Novo mesto
Brezplačna dostava
nad 100 €
Obvestila
  • Winchester .223 REM, FMJ 55gr / 3,56g
16. november 2023
Winchester .223 REM, FMJ 55gr / 3,56g Cena: 11,00 €( 0,5500 €/kos) Cena pri količini 1.000 kos in več = 0,4895 eur/kos 1.000 kos = 489,50 eurveč »
  • CZ Shadow 2 Compact OR
19. september 2023
Pogoji poslovanja
Za optimalno delovanje spletne strani vam svetujemo uporabo najnovejših različic spletnih brskalnikov Google Chrome ali Mozilla Firefox.

Splošni pogoji poslovanja


Splošni pogoji poslovanja so narejeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. V kolikor iz spodaj opisanih pogojev pravice potrošnika niso razumljive ali vidne, veljajo določila v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.
Ancelj d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev na spletnih straneh www.ancelj.si kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike zavezujoče.

Omejitev odgovornosti

Ancelj d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletnih strani www.ancelj.si in vanje vključenih vsebin. Ancelj d.o.o. si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletnih strani brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb.
Ancelj d.o.o. si prizadeva posredovati kar najbolj točne in ažurne informacije, vendar morebitnih napak na straneh www.ancelj.si glede cen, dobavnih rokov, opisov izdelkov itd. ne izključuje in zanje ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti. Kupec blaga, kupljenega v spletni trgovini www.ancelj.si, ima pravico do vračila ali reklamacij pod pogoji navedenimi v odstavku »Reklamacije«.
Vse slike na spletni strani so simbolične.

Zasebnost podatkov

Spletna stran www.ancelj.si zagotavlja popolno varnost vaših osebnih podatkov. Osebni podatki, vneseni pri registraciji bodo uporabljeni v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP). Podatki bodo vključeni v podatkovno bazo osebnih podatkov in ne bodo posredovani tretji osebi.
V kolikor želite prejemati naša obvestila o akcija, novostih, ipd., to lahko storite tako, da se prijavite na naše e-novice. V primeru, da e-novic ne želite prejemati več, nam to sporočite preko kontaktnega obrazca, z vsebino »odjava e-novic«

Cene

Cene so v evrih (EUR) in so vezane na državo Slovenijo. Pri nakupu veljajo cene in popusti v trenutku oddaje naročila. Cenik se lahko spremeni brez predhodnega obvestila. Cene veljajo EXW skladišče Ancelj d.o.o., Lebanova ul. 3, 8000 Novo mesto.


SPLETNA TRGOVINA


Za nakup v spletni trgovini morate biti registrirani v naš sistem. Registracija fizičnih oseb poteka avtomatično, pravne osebe so odobrene in aktivirane s strani administratorja.

Dostava blaga je možna zgolj znotraj ozemlja Republike Slovenije.

Naročilo

Ko oddate naročilo boste na vaš elektronski naslov prejeli »Obvestilo o nakupu v spletni trgovini«, kateremu bo priložena naša ponudba. PONUDBA JE BREZPREDMETNA DOKLER Z NAŠE STRANI NE PREJMETE POTRDITVE, DA JE VSE NAROČENO BLAGO NA ZALOGI. 

Ob nakupu orožja, streliva in sredstev za samoobrambo sledite navodilom v košarici in nam predhodno pošljite vso zakonsko zahtevano dokumentacijo potrebno za nakup tega blaga. V kolikor zahtevane dokumentacije ne bomo prejeli, vašega naročila ne bo možno izpolniti.

Nakup orožja je možen samo ob predhodni predložitvi nabavnega dovoljenja in osebnega dokumenta.
Original nabavnega dovoljenja ter kopijo osebnega dokumenta dostavite v trgovino osebno ali pošljite po pošti.

Nakup streliva je možen samo ob predhodni predložitvi orožnega lista ali nabavnega dovoljenja in osebnega dokumenta.
Dokumente dostavite v trgovino osebno ali pošljite kopijo preko pošte, faksa oz. elektronske pošte.

Za nakup zaščitnega spreja morate biti polnoletni. Nakup je možen samo ob predhodni predložitvi osebnega dokumenta. Dokumente dostavite v trgovino osebno ali pošljite preko pošte, faksa oz. elektronske pošte.

Dobava

Vse izdelke, na zalogi, odpremimo v roku 2-5 delovnih dni, od dneva potrditve vašega naročila. V primeru plačila na transakcijski račun po prilivu na naš transakcijski račun oz. po prejetju potrdila o plačilu. Dobavni rok prične teči prvi delovni dan po prilivu na naš transakcijski račun oz. po prejetju potrdila o plačilu.
Stroški dostave se obračunajo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije oz. Intereurope. Pri naročilih nad 100,00 EUR je dostava pošiljke brezplačna, ne velja za orožje in strelivo.
Stroške dostave pri vračilu ali menjavi izdelkov prevzema kupec.

Plačilo

- plačilo po povzetju: ob prejemu naročila in izbiri plačila po povzetju vam po elektronski pošti pošljemo potrdilo o prejemu naročila, nato pa sledi dobava v dogovorjenem roku. Kupnino za naročeni izdelek plačate dostavni službi ob prejemu naročenih izdelkov.
- predhodno nakazilo na transakcijski račun: ob potrditvi naročila prejmete podatke za nakazilo kupnine na TRR. Vaše naročilo bo obdelano naslednji dan po prejemu plačila na naš TRR.
- plačilo v fizični trgovini

Do plačila celotne kupnine ostanejo izbrani artikli last Ancelj d.o.o.

Garancija

Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji navedeni na garancijskem listu, ki je priložen izdelku. Garancijo se uveljavlja s kopijo računa in garancijskim listom. Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

Garancija ne velja v primeru okvar nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanskih poškodb, če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali zaradi okvar nastalih v primeru višje sile.

Za dodatne informacije v zvezi z garancijo nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca.

Odstop od pogodbe

Kupec ima v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) 14 dni časa, da sporoči prodajalcu, da odstopa od pogodbe, pri čemer mu ni potrebno navajati razloga. Sporočilo je pravočasno in veljavno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposredni strošek vračila izdelka. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v 14 dneh od sporočila o odstopu. Izdelek mora biti nerabljen, nepoškodovan, v nespremenjeni količini, v originalni embalaži in z veljavnim računom. Prav tako se šteje za odstop od pogodbe, če kupec vrne prejeto blago v roku za odstop od pogodbe (14 dni) brez posebnega sporočila o odstopu. Če je potrošnik odstopil od pogodbe, mu podjetje vrne vsa opravljena plačila. Vračilo plačil podjetje opraviti takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

Reklamacije

Kupec lahko izdelek reklamira, če izdelek nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, napačne barve, količine ali če izdelek kakor koli odstopa od kupčevega naročila.

Kupec lahko izdelek reklamira v 8 dneh od nakupa in zahteva takojšnjo zamenjavo za enak, brezhiben izdelek, njegovo popravilo ali vračilo kupnine. Prodajalec si pridržuje pravico, da za čas, ko je kupec blago uporabljal, obračuna najemnino po veljavnem ceniku, vendar največ v znesku, za kolikor se je, v času uporabe, izdelku zmanjšala tržna vrednost.

Prodajalec ne odgovarja za nastalo škodo, zaradi nepravilnega vzdrževanja.

Kupec lahko izdelek v reklamacijo vrne po pošti. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

V primeru upravičene reklamacije ima kupec možnost izdelek zamenjati za enakega ali podobnega, ga zamenjati za katerega drugega iz ponudbe ali se odločiti, da mu kupnino izplačamo in jo nakažemo na njegov bančni račun.

V primeru neupravičene reklamacije, kupcu vrnemo izdelek in mu zaračunamo stroške vračila. Neprevzeti izdelki in neupravičene reklamacije ne prekinejo obveznosti kupca do plačila terjatev.

V primeru, da že ob prevzemu na pošiljki opazite znake poškodb, vas prosimo, da pošiljko zavrnete, od poštnega uslužbenca pa zahtevate sestavo reklamacijskega zapisnika o poškodovani pošiljki. Le tako vam bomo lahko kar najhitreje poslali nov izdelek in upoštevali reklamacijo.

FIZIČNA TRGOVINA

Naročila

Naročila sprejemamo med delovnim časom pisno, ali na elektronski poštni naslov. Naročila, poslana pisno, po telefaksu in elektronski pošti, sprejemamo tudi izven delovnega časa. 
Naročila potrdimo s ponudbo. Kupec mora ponudbo potrditi z naročilnico, z elektronsko pošto ali po fax-u.
Naročilo za orožje in opremo, ki jo imamo v prodajnem programu in ni na zalogi ali je naročeno in izdelano po želji stranke, je potrjeno, ko je plačan polog v višini, kot je določen s ponudbo. Dobavni roki so odvisni od dobavnih rokov proizvajalcev naročenega blaga.
Naročila, prejeta do petega v mesecu so vključena v naročilo proizvajalcu v tekočem mesecu. Kasnejša naročila se vključi v naročilo proizvajalcu v naslednjem mesecu. 
Da bi kupec prevzel blago pravočasno, morajo biti zagotovljeni naslednji pogoji: da je blago pravočasno naročeno (do 3 delovne dni pred prevzemom, za blago z zaloge); da je plačano v skladu z določili ponudbe; da je pravočasno organiziran prevzem in transport blaga s strani kupca, v soglasju s prodajalcem . 

Ponudbe

Ponudbe izstavljamo na podlagi pisnega povpraševanja. 
Rok veljavnosti ponudbe je določen s ponudbo. Po preteku veljavnosti ponudbe se veljavnost lahko podaljša, vendar se vnesejo nastale spremembe. 
Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila.

Dobava

Za katerokoli blago je potrebno predhodno izvršiti plačilo na transakcijski račun družbe Ancelj d.o.o., razen, če ni drugače določeno. 
Ob prevzemu izdamo dokument za prejeto blago. S podpisom kupec potrdi prejem blaga. 
Pošiljanje se izvede po pošti, kurirski službi, ali na način po vnaprejšnjem dogovoru s stranko. Stroški se zaračunavajo po veljavnih cenikih prevoznikov. Osebni prevzem je možen v delovnem času na sedežu družbe. 
Za poškodbe blaga in zamude dobav zaradi nepazljivosti ali neažurnosti prevoznikov ne odgovarjamo. 
Blago se dobavlja pakirano v ustrezni embalaži in nezavarovano na račun in rizik kupca. 

Plačilo

100% brezobrestni avans, razen, če ni drugače določeno.


Prijavite se na e-obvestila
O podjetju
Ancelj d.o.o.
Lebanova ulica 3
8000 Novo mesto
tel: ++386 (0)7 / 33 21 081
ID št. za DDV: SI36409995
TRR: SI56 0297 0001 6595 022
Delovni čas
PON - PET
8:30 - 12:00
13:00 - 16:00
Izdelava spletne strani: ReAktiv / Editor studios TM